Roelofsen rekent op PSV tegen Excelsior

De Graafschap-trainer Richard Roelofsen hoopt dat PSV zijn ploeg een handje kan helpen in de strijd tegen degradatie. De Graafschap staat voorlaatste en gaat op de slotdag op bezoek bij ADO Den Haag. De Superboeren hopen Excelsior achter zich te laten. De hekkensluiter ontvangt PSV op Woudestein.

"We hebben er allemaal zin in. De partijtjes op training waren scherp", zei De Graafschap-trainer Roelofsen tegen Omroep Gelderland. De Doetinchemmers moeten het zondag doen zonder aanvoerder Rogier Meijer, die geschorst is. Doelman Joost Terol is nog een vraagteken. "Voor zondag is het nog even afwachten of hij er bij is. Verder is iedereen fit. We nemen zondag beslissingen over de opstelling dus daar ga ik nu geen uitspraken over doen."

Roelofsen denkt niet dat Excelsior nog langszij komt. "Ik verwacht dat PSV zijn werk doet. Winnen van Excelsior zijn ze aan hun stand verplicht. Maar ook wij gaan voor de winst in Den Haag en willen de nacompetitie op eigen kracht halen", zei Roelofsen. De Graafschap heeft twee punten voorsprong op Excelsior.


Trainer Richard Roelofsen (De Graafschap) hoopt dat PSV zijn sportieve plicht doet. (Foto: Pro Shots)