Guidetti toont berouw: "Mijn les geleerd"

Voor het eerst sinds zijn aanwezigheid bij Feyenoord is John Guidetti de schlemiel in plaats van de onbetwiste held. De Zweedse spits toont zich schuldbewust. De Zweed kreeg zijn tweede gele kaart in het duel met RKC, nadat hij zijn shirt uittrok.

Guidetti had zojuist zijn ploeg op een 1-0 voorsprong gezet, maar beleefde hier dus weinig plezier aan. Tot overmaat van ramp kwam RKC drie minuten voor het einde van het duel nog op gelijke hoogte.

Guidetti
Guidetti baalt van zijn actie (Foto: Pro Shots)

Guidetti kon wel door de grond zakken van schaamte. "Ik heb iedereen laten zitten. Het team, de supporters, het is ongelofelijk. Dit is een van de meest verschrikkelijke momenten van mijn leven. Ik heb er geen woorden voor, ik voel me vreselijk", aldus de spits na afloop van de wedstrijd tegen Eredivisie Live.

Vanwege zijn tweede gele en dus rode kaart is de Zweed automatisch geschorst voor de wedstrijd tegen PSV. "Ik kan de tijd niet terugdraaien, ik zou er echt alles aan willen doen om dit weer recht te zetten. Ik heb mijn les geleerd. Het enige wat ik wil, is Feyenoord van dienst zijn. Ook zonder mij kunnen ze van PSV winnen. Dit is niet Guidetti, dit is Feyenoord", zo meldt Guidetti, die hiermee zijn ploeggenoten een hart onder de riem steekt in de aanloop naar het duel met de Eindhovenaren.