[Serie A] Juventus morst punten tegen Cagliari

AC Milan heeft zondagavond in de Milanese derby de kans om alleen aan de leiding te gaan in de Serie A. Concurrent Juventus liet 's middags namelijk punten liggen tegen Cagliari: 1-1. Mirko Vucinic zette de Oude Dame na zeven minuten nog wel op voorsprong, maar Andrea Cossu maakte in de tweede helft gelijk. Eljero Elia ontbrak bij Juve. Oud-NEC'er Moestafa el Kabir viel bij Cagliari in.

Ook Udinese liet steken vallen. Uit bij Genoa ging de nummer drie van de ranglijst met 3-2 onderuit. Damiano Ferronetti bezorgde de bezoekers de voorsprong, maar oud-Groningen-speler Andreas Granqvist, Bosko Jankovic en Rodrigo Palacio draaiden de wedstrijd echter volledig om. Antonio di Natale maakte een kwartier voor tijd de aansluitingstreffer, maar de Genuezen bleven overeind.

Lazio Roma klom door een 2-0 thuiszege op Atalanta Bergamo naar de vierde plaats. Hernanes opende de score door een strafschop te benutten. Miroslav Klose besliste in de blessuretijd van de tweede helft de wedstrijd.

Fiorentina verloor met 1-0 bij Lecce. Cesena won met 3-1 van Novara. Ook Parma - Siena eindigde in 3-1. Chievo Verona was in eigen huis met 1-0 te sterk voor Palermo.

Juventus morst punten tegen Cagliari (Foto: Novum)