[Serie A] AC Milan koploper na winst op Siena

AC Milan is minimaal een dag koploper in de Serie A. De Rossoneri wonnen zaterdag met 2-0 van Siena en sprongen daardoor over Juventus heen naar de eerste plaats. Antonio Nocerino opende de score in het San Siro tien minuten na rust. Zlatan Ibrahimovic maakte het karwei af door een makkelijk gegeven strafschop te benutten.

Fiorentina speelde met 2-2 gelijk tegen Atalanta Bergamo. Alberto Gilardino zette de Florentijnen op 1-0, maar daarna was het Atalanta dat de wedstrijd in de laatste tien minuten op zijn kop zette. Andrea Masiello en German Denis scoorden binnen vijf minuten twee keer voor de bezoekers. Vlak voor tijd redde Stevan Jovetic echter een punt voor Fiorentina.

Chievo Verona won met 2-0 van Cagliari. Cyril Théréau scoorde voor rust, Gennaro Sardo deed dat in de tweede helft.

AC Milan koploper na winst op Siena (Foto: Novum)