Jan Smit trouwt met zijn Liza

Jan Smit belooft vrijdag eeuwige trouw aan zijn Liza Plat. De 25-jarige zanger trouwt op het eiland Sint-Maarten. Onder anderen de ouders van Jan, zussen Monique en Jenny en Nick en Simon reisden af naar de tropische bestemming om bij de bruiloft te zijn.

Smit deed iedereen geloven dat hij op de eerste verjaardag van zijn dochter Emma, 17 november, in het huwelijksbootje zou stappen. Het stel viert volgende week nog wel een huwelijksfeest in Volendam.

Jan Smit had in 2006 enkele maanden een relatie met de negen jaar oudere presentatrice Ellemieke Vermolen. Een jaar later werd hij verliefd op Yolanthe Cabau van Kasbergen. Zij gingen in mei 2009 na een relatie van twee jaar uit elkaar. De actrice trouwde vorig jaar met voetballer Wesley Sneijder.

Na de breuk met Yolanthe maakte de zanger bekend dat hij was gevallen voor de Volendamse Liza Plat. Toen ze een relatie kregen was zij nog getrouwd. Zij scheidde en de Volendammer ging op Valentijnsdag op zijn knieën voor Liza. Hun dochter Emma werd vorig jaar geboren. Liza heeft al een dochter uit een eerdere relatie.