Sneijder: "Ben altijd hongerig naar prijzen"

Wesley Sneijder is bijna hersteld van zijn blessure en hoopt met Internazionale de weg omhoog in te slaan na een slechte seizoensstart. De competitiewedstrijd tegen Catania komt wellicht te vroeg voor Sneijder, maar de verwachting is dat de Oranje-international inzetbaar is tegen Lille in de Champions League. De middenvelder stond een maand langs de kant met een blessure en is gebrand om Inter er bovenop te helpen.

"Ik heb al veel grote prijzen wonnen met Inter, maar ik blijft altijd hongerig naar meer. Het is fijn als je in vorm blijft en op het hoogste niveau kunt spelen", zei Sneijder tegen La Gazzetta dello Sport. De oud-Ajacied won in Milaan onder meer de Champions League, landstitel en Coppa Italia.

Op dit moment verkeert Inter in moeilijke tijden. De Italiaanse topclub staat na vijf wedstrijden op vier punten en staat al op zeven punten achterstand van koplopers Udinese en Juventus. Trainer Claudio Ranieri kan tegen Catania in ieder geval niet beschikken over aanvaller Diego Forlán.