Men in Black wordt game

In het voorjaar verschijnt de game Men in Black: The Book of Thoth tegelijk met de bioscoopfilm Men in Black 3. Het actiespel volgt niet het verhaal van de film, maar heeft een eigen verhaal. Dat heeft uitgever Activision donderdag bekendgemaakt.

"We maken een game met de productiewaarde van een Hollywoodfilm", zegt uitvoerend vicevoorzitter David Oxford van Activision. Sony Pictures Entertainment voegt daar aan toe: "We vinden het geweldig dat de Men In Black voor het eerst tot leven komen op de huidige generatie consoles".

Het spel moet, net als de verschillende films, een mix bieden van actie en humor. Bekende gezichten uit de nieuwe en de eerdere films zijn terug te zien in het spel. Het spel zal met een exclusief en futuristisch schietaccessoire geleverd worden om als interplanetair geheim agent in je huiskamer te gaan schieten.

In 1997 was de eerste Men in Black-film een enorme hit. Will Smith en Tommy Lee Jones speelden toen de hoofdrollen. Het tweede deel met dezelfde hoofdrolspelers stamt uit 2002. In het voorjaar te verschijnen derde deel worden Smith en Jones bijgestaan door Josh Brolin en Alice Eve.

Men in Black: The Book of Thoth komt tegelijkertijd met de film, in het voorjaar 2012,  uit voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii en Nintendo 3DS.


Men in Black wordt game