Toppers-manager vindt Kroes niet goed genoeg

Wolter Kroes kan een plaatsje bij de Toppers op zijn buik schrijven. Dat zegt manager Benno de Leeuw in het AD. Volgens De Leeuw is de 42-jarige zanger 'te beperkt'.

Kroes liet vorige week weten dat hij wel oren heeft naar een avontuur met de Toppers, nu Gordon heeft laten weten dat hij na de concertreeks van komend weekend opstapt. "Als het muzikaal interessant is en niet mijn carrière in de weg staat, wil ik er best over nadenken", zei de zanger. Hij benadrukte wel geen auditie te willen doen.

Benno de Leeuw wordt naar eigen zeggen overspoeld met artiesten die Gordons plaats willen innemen. "Het gaat vooral om volkszangers in de categorie Wolter Kroes en Dries Roelvink, die ongevraagd solliciteren. Leuk geprobeerd, maar zangers van dat kaliber zijn wat mij betreft al op voorhand volstrekt kansloos."

Volgens de manager moet een Topper over specifieke capaciteiten beschikken en jarenlange ervaring hebben in het artiestenvak. "Niks ten nadele van alle Wolter Kroessen en Dries Roelvinken in Nederland, maar hun stijl is voor een Toppers-avontuur ietsje te beperkt."


Toppers-manager vindt Kroes niet goed genoeg (Foto: Novum)