Valencia staat open voor verkoop Maduro

Hedwiges Maduro zit prima op zijn plek bij Valencia, maar als de club besluit hem te verkopen vanwege de financieel noodlijdende situatie dan vindt hij dat ook goed.

Maduro is bezig met zijn derde seizoen bij Valencia en maakt dit seizoen nog kans op plaatsing voor de Champions League. Of hij volgend seizoen ook nog speelt in Mestalla is echter nog maar de vraag. Maduro en Valencia zijn al enige tijd in gesprek over zijn volgend jaar aflopende contract.

"De stand van zaken is dat Valencia nog steeds met financiële problemen kampt - dat maakt het vasthouden van die derde plaats ook zo belangrijk", aldus de Nederlandse international tegenover Voetbal International. "Als een club geld voor mij wil neerleggen, staat Valencia daarvoor open."

"Valencia wil koste wat kost voorkomen dat ik transfervrij vertrek", vervolgt de Oranje-international. "Komt er geen voor hen interessant bod, dan willen ze dat ik bijtekenen. Dat zal in principe voor twee extra seizoenen zijn.

"Valencia wacht de situatie geduldig af. Voor mij is dat geen probleem. Want komt er een mooie club die voor mij aantrekkelijk is, dan sta ik daar zelf ook voor open. En anders blijf ik gewoon. Feitelijk zit ik in een vrij luxepositie."