Stacey Rookhuizen wil niet rijk en beroemd zijn

Stacey Rookhuizen hoeft niet zo nodig rijk en beroemd te zijn. De 25-jarige blondine, die als jurylid is verbonden aan X FACTOR, ziet rode lopers als een bijkomstigheid van haar baan.

"Dat ik soms op een rode loper sta, is een gevolg van mijn werk, niet een doel op zich", vertelt Stacey in Volkskrant Magazine. "Ik ga ook lang niet overal heen."

Als ze toch gaat, wil ze het goed doen. "Dan wil ik een topjurk hebben, het liefst op maat gemaakt. En dan moeten er schoenen komen die erbij passen, en mijn visagist en kapper moeten kunnen, dus dat is een behoorlijk gedoe", legt Rookhuizen uit. "En als er dan over gesproken of geschreven wordt, positief of negatief, vind ik dat een compliment."

Rookhuizen, die naast haar werkzaamheden voor X FACTOR een eigen sieradenlijn heeft, zegt niet naar de toekomst te kijken. "Ik stort me in dingen, zolang ik ze leuk vind. En als mijn interesse wegebt, hou ik ermee op", legt ze uit. "Dus waarschijnlijk ben ik over vijf jaar weer heel ergens anders mee bezig. Ik kijk nooit vooruit."


Stacey: 'Ik kijk nooit vooruit.' (Foto: Novum)