Gears of War 3 multiplayer-bèta data bekendgemaakt

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de multiplayer bèta van Gears of War 3 op 25 april beschikbaar is voor pre-orders van de volledige game. Ook zijn er wat meer details naar buiten gebracht met betrekking tot de inhoud van de beta. Als je de Bulletstorm Epic Edition hebt gekocht, krijg je een week eerder toegang.

De bèta omvat drie verschillende, nieuwe gamemodi en vier maps, die draaien op dedicated servers. Ook zijn er wat unlockables voor de beta zelf en voor de volledige game. De data zijn als volgt:

Allereerst de Bulletstorm preview: van 18 tot 24 april. De kaarten Thrasball, Checkout, Trenches en Old Town zijn beschikbaar in Team Deathmatch mode. Daarna volgt de bèta zelf, van 25 april tot 15 mei. Eerst Team Deathmatch, in de laatste week pas Capture The Leader en King of the Hill modi beschikbaar. Ook zijn er speciale events en ranglijsten.

Er zijn ook nog wat unlockables tijdens de bèta. Zo krijg je een Bèta Tester Medal als je één match tijdens de bèta hebt gespeeld, die ook te zien is in de volledige versie van Gears of War 3. Daarnaast krijg je Thrashball Cole als speelbaar karakter als je 50 matches hebt gespeeld. Als je met dit karakter ook 10 matches hebt gespeeld dan komt hij ook beschikbaar in Gears of War 3. Daarnaast kun je een 'brandende' Hammerburst, Sawed-off Shotgun, Gnasher Shotgun, Lancer en een gouden Lancer unlocken.

GoW3