Feyenoord om de tafel met vier spelers

De contracten van Ron Vlaar, Georginio Wijnaldum, Leroy Fer en Stefan de Vrij lopen af in de zomer van 2012. Algemeen directeur Eric Gudde wil om de tafel met deze vier spelers om te praten over een nieuw contract.

"De contracten van de spelers die in 2012 aflopen, willen we graag verlengen. Dat is niet iets van nu, maar stond al geruime tijd gepland", zegt Gudde dinsdag in De Telegraaf. Het is niet de eerste keer dat Feyenoord om de tafel gaat met een van deze spelers. Eerder wilde bijvoorbeeld aanvoerder Ron Vlaar niet in gaan op de aanbieding die Feyenoord hem deed.

Feyenoord hoopt hem en drie andere belangrijke spelers nu wel over de streep te trekken. "Stefan de Vrij ontwikkelt zich al een jaar lang goed", vervolgt Gudde. "Dat we met hem de besprekingen willen voeren heeft niets met zijn spel van de laatste weken te doen. Onze ideeën over De Vrij waren al helder en prima."

Normaliter gaan de contractbesprekingen in samenspraak met een technisch directeur. Deze had Feyenoord in de naam van Leo Beenhakker, maar hij werd eerder dit jaar op non-actief gesteld.