Beckham verlaat Spurs met 'pie and mash'

David Beckham keert terug naar de Verenigde Staten, maar dit deed hij niet voordat hij de spelers van Tottenham Hotspur had getrakteerd op een Engelse lekkernij.

Beckham heeft zijn verblijf bij Tottenham Hotspur afgesloten door door de spelers te trakteren op pie and mash, een hartig taartje met aardappelpuree. Becks gaat terug naar zijn club Los Angeles Galaxy. De afgelopen weken hield de Engels intenational zijn conditie op peil bij de Spurs.

Rafael van der Vaart en enkele andere buitenlandse spelers in de selectie van Harry Redknapp wisten volgens De Telegraaf niet direct wat ze met de taartjes aanmoesten. Dat was echter geen ramp volgens Beckham. "Het kwam mooi uit. Daardoor hadden de Engelse jongens extra veel", grijnsde de 35-jarige Beckham.

Het seizoen van LA Galaxy gaat op 15 maart weer van start. De kampioen van vorig jaar speelt dan in Seattle tegen de Seattle Sounders FC. Op 2 maart zal de ploeg van trainer Bruce Arena eerst nog een oefenwedstrijd spelen tegen Club Tijuana in het Torero Stadion.