Epic werkt aan Gears of War: Exile

De Gears of War-serie wordt uitgebreid met Gears of War: Exile. Dat blijkt uit de registratie van een nieuw logo, schrijft de Amerikaanse weblog Siliconera. Het is niet bekend wat Gears of War: Exile precies is. Gamestudio Epic Games is bezig met drie verschillende projecten rond zijn Gears of War-serie.

Tijdens de Video Game Awards in december zou Epic Games iets nieuws rond de Gears of War-serie aankondigen. Deze onthulling werd echter een dag voor het evenement teruggedraaid.

In de serie staat het gevecht van een groep soldaten en ex-gevangenen tegen de buitenaardse Locust centraal. De hoofdrol wordt opgeëist door Marcus Fenix, een gespierdere ex-gevangene, die met zijn geweer met kettingzaag de Locust te lijf gaat.

In februari brengt Epic Games samen met Microsoft de Gears of War: Triple Pack uit. Hierbij zijn Gears of War, Gears of War 2, de Road to Ruin-campagne en diverse levels voor online wedstrijden tegen andere gamers in één doos verpakt. Dit najaar ligt het derde deel in de serie in de winkel.

Submitter:  Bron: Novum