Terugkeer Buffon doet trainer Del Neri goed

Luigi Del Neri was na afloop van de met 2-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen Catania tevreden over het spel van zijn ploeg, maar vooral over de terugkeer van zijn eerste keeper Gianluigi Buffon. Door doelpunten van Milos Krasic en Simone Pepe won Juventus met 2-0 in de achtste finale van de Coppa Italia. Volgens Del Neri staat deze overwinning aan de basis van een goede reeks de komende weken.

"Verdedigend was het team erg sterk. Dit is een positief teken voor ons", aldus Del Neri na afloop van de wedstrijd op de clubwebsite van Juventus. "Deze overwinning geeft ons veel vertrouwen voor de komende weken. Het was leuk om het team zo te zien spelen."

De voormalige trainer van Sampdoria was vooral blij met de terugkeer van Buffon. Hij stond sinds de zomer aan de kant met een blessure. "Hij kreeg vandaag niet al te veel te doen, maar in de tweede helft maakte hij een briljante redding. Ik denk dat hij klaar is voor een terugkeer in de basis van het eerste team. Ik heb nu twee geweldige keepers en ik zal nu op gevoel moeten kiezen."