Schumacher wil in 2011 races winnen

Michael Schumacher heeft zijn zinnen gezet op het winnen van races in 2011, zo meldt hij op zijn eigen website. De 41-jarige Duitser kwam dit seizoen mede door de mindere Mercedes-bolide slechts tot drie vierde plaatsen.

"De voorbereidingen op het nieuwe seizoen verlopen erg goed. Het team is enorm gemotiveerd en we zijn vol vertrouwen dat we volgend jaar een goede stap voorwaarts kunnen zetten. De jongens werken daar momenteel keihard aan," zei Schumacher. "Ik kijk er nu eerst naar uit om een paar rustige dagen te hebben en kerst te vieren met mijn familie. Maar ik merk ook dat ik met mijn gedachten alweer helemaal bij volgend jaar ben."

"Ik weet zeker dat we in het nieuwe jaar voor de overwinningen kunnen gaan en dat vooruitzicht maakt dat ik erg veel zin heb om weer te gaan racen. Het uiteindelijk doel is nog steeds om mee te vechten om de wereldtitel. Dit is echter een project van drie jaar, al zou het natuurlijk leuk zijn als dit volgend jaar al zou gebeuren. Maar we hebben het hier wel om de absolute top van de autosport. Je kunt niet zomaar even instappen en iedereen verslaan. We werken allemaal echter keihard om ons doel te bereiken."