C. Ronaldo scoort dankzij Mourinho

De verbintenis tussen José Mourinho en Real Madrid lijkt uit te groeien tot een succes. Het team speelt nog niet altijd even goed, maar het wint met overtuigende cijfers. Bovendien is sterspeler Cristiano Ronaldo topscorer van de competitie. Een goed teken.

Real Madrid kwam gisteren eerst nog op achterstand in de competitiewedstrijd tegen Hercúles. Het ging in Alicante zelfs rusten met een achterstand op het bord. Uiteindelijk werd het nog 1-3 dankzij twee doelpunten van Ronaldo. De Portugees nam de 1-2 en de 1-3 voor zijn rekening. De doelpunten waren volgens de duurste aankoop ooit te danken aan de aanwijzingen van Mourinho.

"Mourinho gaf perfecte instructies in de rust. Alles moet kloppen op het veld, alleen maar aanvallen is niet genoeg. In de tweede helft lukte alles wel en daarom hebben we gewonnen", aldus de steraanvaller.

Ronaldo staat reeds op twaalf doelpunten uit negen competitiewedstrijden. "Ik ben in topvorm. Ik scoor veel doelpunten en we zijn nog altijd koploper. Ik wil ook een compliment maken aan Karim Benzema. Hij had een belangrijke rol bij het derde doelpunt", aldus de topscorer van de Spaanse competitie.