'Justin Bieber heeft vriendinnetje'

Justin Bieber lijkt een vriendinnetje te hebben. Het tieneridool vertelde vorige week nog dat hij single probeerde te blijven, maar dat is niet gelukt. Justin is op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl hij op de achterbank van zijn Honda rommelt met Jasmine Villegas.

Jasmine en Justin kennen elkaar al een tijdje. De 16-jarige zangeres was te zien in Biebers video Baby en verzorgt het voorprogramma van het Canadese tieneridool. Geruchten dat de twee iets met elkaar hebben doen al langer de ronde, maar werden altijd ontkend. "We zijn gewoon hele goede vrienden", was de verklaring van de twee.

Dat verhaal lijkt weinig stand te houden nu een paar toeristen een foto maakten van Justin en Jasmine. De twee zoenen op de achterbank van Biebers auto. Entertainmentwebsite TMZ wist de hand te leggen op het kiekje, dat begin deze maand geschoten is.

De verliefdheid kan grote gevolgen hebben voor Jasmine. Justins fans, die worden gekenmerkt door de Bieber Fever, zijn erg fanatiek. Realityster Kim Kardashian ontving eerder dit jaar doodsbedreigingen van Biebers fans nadat ze Justin als grap haar vriendje had genoemd.