Feyenoord om de tafel met toekomstgerichte Fer

Feyenoord gaat deze week om de tafel met Leroy Fer. De vice-aanvoerder heeft bij de Rotterdammers nog een contract tot medio 2012, dat Feyenoord wil verlengen.

De Stadionclub heeft inmiddels geleerd van de fouten die het in het verleden met Jonathan De Guzman heeft gemaakt. De aanvallende middenvelder kon transfervrij overstappen naar Real Mallorca.

Fer stond ook op de verlanglijstjes van diverse clubs. "Ik heb gehoord dat die interesse er was. En dat ik bij clubs op een lijst staat. Ik heb het er over gehad met mijn vader en mijn zaakwaarnemer Rob Jansen. Samen zijn we tot de conclusie gekomen dat het beter is nog even bij Feyenoord te blijven", bevestigde Fer in Voetbal International.

"Ik wil dit seizoen laten zien dat ik me als voetballer ontwikkel en zo goed mogelijk presteren met Feyenoord. Ik vind dat ik nog wat te bewijzen heb. De interesse van clubs zorgt bij mij ook helemaal niet voor druk. Ik ben volledig gefocust op Feyenoord", vertelt de hoofdpersoon. "Samen met Rob (Jansen, red.) en mijn vader ga ik praten met Feyenoord. Ik heb een contract tot 2012, dus het is belangrijk om te kijken wat voor mijn ontwikkeling het beste is."