Biseswar weigert verhuur aan Excelsior

Diego Biseswar heeft op de laatste transferdag geweigerd om zich te laten verhuren aan Excelsior. Dat heeft algemeen directeur Simon Kelder volgens RTV Rijnmond gezegd op een sponsorbijeenkomst.

Mario Been zou de aanvaller hebben verteld dat zijn kansen op speelminuten bij Feyenoord dit seizoen niet groot zijn. Biseswar had daar echter geen boodschap aan en hij wil in De Kuip blijven om speelminuten af te dwingen bij zijn coach.

De weigering van Biseswar komt Excelsior slecht uit. De Kralingers zochten versterking in de voorhoede, maar door het late 'nee' van de Feyenoorder had de club geen tijd meer om een andere aanvaller aan te trekken. De 22-jarige Amsterdammer speelde vorig seizoen nog 29 duels in het eerste elftal.

Overigens is Excelsior er wel in geslaagd om Benjamin Baltes een contract te geven. De multifunctionele middenvelder was al de hele zomer op proef, maar door de finaniciële eisen van de 26-jarige Duitser kwam er niet eerder een akkoord. Baltes tekent een contract voor één seizoen.