Bent dacht na over beëindigen interlandloopbaan

Darren Bent heeft er serieus over nagedacht om zijn interlandloopbaan afgelopen zomer te beëindigen. De 26-jarige aanvaller uit Engeland was uitermate teleurgesteld over de beslissing van bondscoach Fabio Capello om hem niet mee te nemen naar het WK in Zuid-Afrika.

De spits van Sunderland werd nog wel geselecteerd om mee te gaan naar het trainingskamp welke Engeland had belegd in Oostenrijk. "Dat zag ik als een belangrijk gebaar", zegt Bent in de Engelse media.

Na het trainingskamp verwachtte de aanvaller dat hij mee mocht naar Zuid-Afrika. Het liep echter anders. "Hij nam me mee op trainingskamp, gaf me 45 minuten de tijd en omdat ik niet twee keer kon scoren, was dat het dan. Dat deed pijn, ik kan niet ontkennen hoe ik me toen voelde", gaat Bent verder met zijn verhaal.

"Mensen zeggen me dat ik in de pikorde ben gestegen na de resultaten in Zuid-Afrika. Al wat ik zelf kan doen, is doorgaan, in mezelf blijven geloven en goals maken. Ik ga Engeland niet opgeven om wat er in deze zomer heeft plaatsgevonden", besloot Bent.