Chelsea: Drogba niet te koop

Chelsea wil alle transfergeruchten voor zijn en heeft duidelijk gesteld dat sterspeler Didier Drogba niet te koop is. De Ivoriaanse aanvaller is het volgende seizoen dus nog steeds op Stamford Bridge te bewonderen.

Het statement van Chelsea is een reactie op de berichten waarin staat vermeld dat er bij andere clubs interesse bestaat voor Drogba. Thierno Seydi, die overigens slechts een vermeende zaakwaarnemer van de Ivoriaanse spits is, bracht de transfergeruchten over de Ivoriaan in de wereld.

Seydi beweerde dat Manchester City belangstelling toonde voor Drogba. "Op zijn leeftijd kunnen we niet verbergen dat het financiële aspect belangrijk is", zo liet Seydi weten. Manchester City ontkende vervolgens dat er van hun zijde interesse was voor Drogba.

Ondanks het ontbreken van interesse vanuit Manchester, benadrukt Chelsea nog eens duidelijk dat geen enkele club hoeft te proberen Drogba los te weken. "Het is allemaal niet relevant. Didier Drogba is niet te koop", aldus de Londense club tegenover Press Association.