Dries Roelvink weigert naar kerk te gaan

Over vijf maanden is het eindelijk zo ver. Dries Roelvink stapt in het huwelijksbootje. Ondanks dat hij veel voor zijn Honoria over heeft, weigert hij één ding pertinent. Hij wil absoluut niet in de kerk trouwen.

De volkszanger heeft inmiddels al heel wat dames versleten, maar voor Honoria wordt Dries haar eerste echtgenoot. Ze kan dan ook niet wachten tot 8 september, de dag dat ze samen in het huwelijksbootje stappen. Vrouwliefs grootste wens is om in de kerk te trouwen, maar Dries zet geen stap over de drempel van de kerk.

"Ik heb er moeite mee om me te laten bekeren tot het katholieke geloof", vertelt de playboy aan Story. "Ik ben dat van huis uit niet gewend. Ik ben gewoon niet gelovig."

"Natuurlijk ben ik er wel van overtuigd dat er meer tussen hemel en aarde is, maar niet op deze manier. Ik ben bang dat wanneer ik me laat dopen en bekeren, dat ik dat meer doe om Honoria een plezier te doen. Ik denk dat dit geen goed uitgangspunt is." FOK! wenst het stel dan ook veel sterkte toe tijdens hun huwelijk.