Mercedes GP: "We kunnen gat met top dichten"

Het Formule 1-team Mercedes Grand Prix kwam gisteren in de eerste race van het nieuwe seizoen in Bahrein nog duidelijk tekort op de toppers. Nico Rosberg eindigde op plaats vijf, terwijl Michael Schumacher een plaats lager finishte. Teampresident Nick Fry is er van overtuigd dat de Duits/Britse renstal later dit jaar de stap naar de top kan gaan zetten.

"Het was ongeveer wat we verwacht hadden," zei Fry over het tempo dat zijn team in Bahrein aan de dag legde. "Het is bemoedigend dat de auto betrouwbaar is en dat we hier met goede resultaten weggaan. We moeten aan de prestaties van de auto werken en dat is niet op één gebied. Ik heb na de debrief geluisterd en er zijn vele kleine dingen die verbetering behoeven en die we moeten doen."

"We weten precies wat we moeten doen en we hebben plannen om dat te bereiken," zei Fry die denkt dat er wel wat tijd mee gemoeid is. "Het is in enkele races te dichten, maar wel weten niet wat de toppers nog in het vat hebben zitten. Wij doen in ieder geval wat we kunnen."