Lodeweges: "Niet te veel gezegd in kleedkamer"

PSV interim-trainer Dwight Lodeweges was na afloop van de 2-3 nederlaag tegen SC Heerenveen vooral heel erg teleurgesteld. De Eindhovenaren liepen in blessuretijd tegen een nederlaag aan.

"Het is heel zuur natuurlijk", begon Lodeweges zijn verhaal tegen Eredivisie Live. "Ik kan niet boos zijn, want ze hebben allemaal heel hard gewerkt. We hebben bij fasen heel goed gespeeld. Waar het vorige week haleluja was, is het nu 180 graden de andere kant op."

"Het was een zespuntenduel. Ik denk dat het publiek een mooie wedstrijd heeft gezien met veel kansen voor ons, maar het mocht niet zo zijn. Of ik gezien heb of het een penalty was? Nee, ik had er geen goed zicht op."

Lodeweges was alleen kritisch op de manier waarop zijn ploeg het initiatief weggaf. "Ik vind dat wij slechte goals hebben weggegeven. Als jij met 2-1 voorstaat, dan valt zo'n 2-2 op dat moment heel slecht. Dan zie je ze twijfelen."

"Ik heb net in de kleedkamer niet te veel gezegd. Die jongens zijn zelf ook zwaar teleurgesteld. Dan moet je niet te veel praten. Ik denk gewoon dat wij volop doorgaan. Als we nou dramatisch hadden gespeeld was het anders geweest, maar nu is het een uur lang heel behoorlijk geweest."