Verbeek blij met strijdlust en fans

Na de 2-2 tegen SC Heerenveen maakte Feyenoord-coach Gertjan Verbeek het publiek een compliment. Tevens hoopt de oefenmeester dat zijn club na vandaag weer naar boven kan kijken op de ranglijst.

Verbeek dacht tot aan de 0-2 dat er weer een verlies aan zat te komen. "Bij de start van de wedstrijd was het duidelijk dat we een ploeg zijn die flink wat opdonders heeft opgelopen. We begonnen zonder zelfvertrouwen en initiatief. Het eerste kwartier was duidelijk voor Heerenveen. Dan valt die 0-1 en krijg je weer een opdonder van jewelste. Zeker na de 0-2 moet ik het publiek een compliment geven. Op zo’n moment kunnen ze twee dingen doen en gelukkig kozen ze ervoor om achter ons te gaan staan. Door de wisselwerking met het publiek zijn we teruggekomen in de wedstrijd."

De oefenmeester hoopt dat zijn ploeg de weg naar boven weer gevonden heeft: "Ik hoop dat dit de ommekeer is. Gelukkig mogen we woensdag alweer, als Sparta wacht. Hopelijk kunnen we dit dan doorzetten in een overwinning. Daar snakken we naar".

Na zeven wedstrijden staat Feyenoord op de vijftiende plaats in de Eredivisie.