FOK!sport zoekt voetbalsupporters

FOK!sport wil gebruik maken van de diensten van de voetbalsupporters, die deze site bezoeken. Ben je nieuwsgierig geworden, lees dan zeker verder.

Sinds vrijdag is de Eredivisie weer begonnen. Elke week zullen er weer uitslagen van wedstrijden en reacties van trainers en spelers op FOK!sport verschijnen. Ook op de televisie wordt er weer ruimschoots aandacht aan de Eredivisie besteed. Wat veel mensen echter niet weten, is hoe supporters een wedstrijd beleven. Daarom doen wij beroep op mensen, die met enige regelmaat voetbalduels bezoeken.

Ben jij een voetbalsupporter en wil jij een dagje in het stadion, dus jouw beleving, op FOK!sport terugzien? Stuur dan jouw verslag naar sport@fok.nl o.v.v. Wedstrijddag van een user. Het enige waar dit verslag aan moet voldoen is de lengte van minimaal twee alinea's, over welke wedstrijd het gaat en uiteraard je username. Eventuele foto's, die je zelf gemaakt hebt, mag je uiteraard ook toevoegen.

Deze korte verslagen zullen ook op het FOK!voetbal-forum terug te lezen zijn. Op die manier krijgen ook forumbezoekers een indruk van jouw dag in het stadion.

Submitter:  Bron: FOK!sport