Gascoyne positief over toekomst

Ondanks de vele negatieve geruchten die rondom het team van Spyker gonzen, blijft de technisch directeur van het team, Mike Gascoyne, erg positief naar de toekomst kijken. Hij verwacht dat de nieuwe b-versie van de F8-VII een seconde sneller zal zijn.

"Tijdens de race op Silverstone finishte Christijan op vijftien seconden van de Super Aguri en racete hij de meeste tijd van de race met hem", vertelt Gascoyne, "We focussen ons op het middenveld met Honda, Red Bull Racing, Scuderia Toro Rosso en Super Aguri en in Silverstone finishten we op minder dan een ronde achterstand van hen. Als je in ogenschouw neemt dat we een seconde verbetering per ronde verwachten, dan betekent het dat we de strijd met hen aankunnen. Dat is ook wat we uiteindelijk willen."

"We staan achteraan maar ik denk dat we het meest competitieve achterhoedeteam in jaren zijn! Zeker als je kijkt naar de verbetering die we voor ogen hebben in Turkije denk ik dat we een fatsoenlijk competitief team worden. We concentreren ons nu op de b-specificatie van de wagen dus tot die tijd zullen er geen nieuwe onderdelen op de oude wagen gemonteerd worden."