Internazionale wil Zlatan en Vieira

Massimo Moratti heeft zijn zinnen gezet op Juventus-spelers Zlatan Ibrahimovic en Patrick Vieira. Volgens de Italiaanse pers zullen de beide clubs deze week met elkaar om de tafel gaan zitten om verder te praten.
Door het omkoopschandaal en de gevolgen daarvan lijkt het vertrek van diverse spelers naar andere clubs onvermijdelijk. Patrick Vieira en Zlatan Ibrahimovic staan in de belangstelling van Inter Milan. Door het vertrek van Sebastian Veron bij Inter is Vieira een logische opvolger voor de Argentijn.

Eerder deden de Milanesen ook al enkele pogingen om de Fransman in te lijven, zij het zonder resultaat. Voor de 30-jarige middenvelder ligt een vierjarig contract klaar met een jaarsalaris van 4.5 miljoen euro. Of de overgang naar Milaan nu wel doorgang zal vinden is onzeker. De oud-speler van Arsenal staat namelijk ook in de belangstelling van Manchester United.

De komst van Ibrahimovic naar het Giuseppe Meazza stadion zou nabij zijn. Volgens de Italiaanse pers zijn de Zweedse spits en zijn zaakwaarnemer al persoonlijk rond met Milan. De oud speler van Ajax kan een vijf-jarig contract tekenen, per seizoen gaat de Zweed vier miljoen euro opstrijken.