[NFL]Uitslag Bears vs. Bengals

De Cincinnati Bengals hebben de gewoonte van het slechte starten die ze hadden sinds 1990 verbroken met een 24-7 overwinning op de Chicago Bears.

Cincinnati, dat de wedstrijd inging met de meeste onderscheppingen in de NFL, wist vijf keer de bal te vangen die Bears quarterback Kyle Orton gooide. Daarmee zijn ze het eerste NFL team in 34 jaar dat in achtereenvolgende wedstrijden vijf keer een bal onderschepte. De onderscheppingen werden gedaan door Madieu Williams, Keiwan Ratliff, Tory James, Deltha O'Neal en Brian Simmons.

Bear Thomas Jones liep 106 yards met de bal en scoorde in het vierde kwart de enige touchdown voor Chicago na een twee yard run. Orton die in de eerste twee wedstrijden maar één onderschepping gooide, zag maar 17 van zijn 39 passes gevangen worden door teamgenoten voor een totaal van maar 149 yards. Hij was de eerste Bear die vijf onderscheppingen gooide in één wedstrijd sinds Larry Rakestraw tegen Detroit in 1968.

De eerste touchdown van de wedstrijd na de eerste onderschepping toen Carson Palmer Chad Johnson wist te bereiken met een pass koud één minuut in de wedstrijd voor de 7-0 voorsprong. Met 2.27 minuut te gaan in het eerste kwart scoorde Shaybe Graham een veldgoal van 33 yard.

Nadat de Bears een Cincinnati fumble te pakken wisten te krijgen mistte Doug Brien een 39-yard veldgoal en gaf de Bengals de bal op hun 46 yard lijn. In het derde kwart scoorde Chris Henry een touchdown na een 36 yard pass van Palmer waarna Shayne Graham de conversie er ook in schoot. In het vierde kwart scoorde Chad Johnson de touchdown voor de eindstand van 24-7 voor de Bengals na een pass van 40 yard.