Heidfeld niet in Brazilië

Nick Heidfeld is wellicht voor de rest van het seizoen uitgeschakeld. De Williams BMW coureur heeft namelijk een ongeluk gehad met zijn crossfiets.

Nick Heidfeld reed na een crash op het circuit van Monza tijdens de tests 2 weken geleden ook al niet mee tijdens de Grand Prix van Belgie en Italie.De coureur werd wel gevraagd zijn conditie op peil te houden. Het ongeluk gebeurde dan ook toen hij met zijn crossfiets in aanraking kwam met een motor. Heidfeld kwam hierbij ten val en kreeg hierdoor een scheurtje in zijn schouderblad.

Het is afwachten of de blessure zich op tijd zal herstellen om nog deel te nemen aan de resterende 3 wedstrijden.
Antonio Pizzonia die tijdens de laatste 2 wedstrijden ook al inviel voor heidfeld zal hem waarschijnlijk gaan vervangen.

Update
Heidfeld's manager heeft bevestigd dat de Duitser niet aan de start zal verschijnen van de Braziliaanse Grand Prix. Hij zou een botbreuk in zijn schouder hebben opgelopen en een aantal ontwrichte vingers. Het is nog niet bekend of Antonio Pizzonia hem opnieuw zal vervangen. De naam van Nico Rosberg, die momenteel in de GP2-serie rijdt, wordt ook genoemd.