Punten ronde 14

Het leek een eeuwigheid te duren zo met al het interlandvoetbal ertussen, maar ronde 14 is nu ook volledig gespeeld. Door het verlies van AZ en Ajax moesten vele topdeelnemers van ons spel het dit keer met iets minder punten doen.

Het was dan ook een verrassende naam aan de top van deze ronde. meerkoet wist met 110 punten de hoogste score neer te zetten. Ook VerrekteZakHooi, dutchcamel en Sally wisten deze ronde meer dan 100 punten te scoren.

In het klassement maakt VerrekteZakHooi een mooie sprong van de vijfde naar de tweede plaats. reffie behoudt weliswaar de leiding, maar ziet ook bankzitter en P8R, die beiden Jappio voorbij gingen, dichterbij komen.

Bij de subleagues pakte de winnende goal de winst deze ronde. Deze subleague haalde 78 punten. Aan de leiding in het subleagueklassement gaat Il Mondo met 891 punten.

De deadline voor het wisselen is dit maal donderdag 7 april om 18:00 uur, vanwege de wedstrijd AFC Ajax - Willem II. Uit ronde 13 staan nog steeds twee inhaalwedstrijden op het programma, die nog steeds over de teams van ronde 13 worden berekend. Hiermee rekening houden bij eventuele wissels voor ronde 15 heeft dus geen zin.

Submitter:  Bron: FOK!