Babos legt schuld bij verdediging

Gabor Babos heeft aangegeven dat hij er alles aan zal doen om zijn basisplaats in het doel van Feyenoord terug te winnen. Volgens Ruud Gullit heeft Babos behoefte aan rust maar de Hongaar denkt daar zelf anders over.

Babos sprak in een interview met het Hongaarse sportblad Sport Nemzeti. "Gullit zei tegen me dat ik een paar wedstrijden rust moet nemen. Ik respecteer de beslissing van de trainer maar ik vind het een beetje vreemd omdat ik me gewoon fit voel. Dit is me nog nooit gebeurd in de voorgaande vier seizoenen dat ik in Nederland ben. Ik hoop dat dit van korte duur is en dat ik gauw weer deel uit maak van het basiselftal. De komende dagen zal ik keihard werken om dat te bereiken," aldus Babos.

De doelman van Feyenoord is van mening dat hij onterecht de schuld krijgt van de fouten in de lekke verdediging. Afgelopen zondag toen Feyenoord 0-2 voor stond tegen Heerenveen had Babos het gevoel dat ze zouden winnen. Het was voor hem een indicatie dat er geen problemen zijn met keepers bij Feyenoord, de Hongaar is van mening dat de verdediging fouten maakte waardoor de stand werd gelijk getrokken tot 2-2.