Uitslag AJ Auxerre - PSV

PSV speelde gisteravond in de achtste finale de uitwedstrijd tegen AJ Auxerre. De uiteindelijke 1-1 eindstand biedt de Eindhovenaren een gunstig perspectief voor de return over twee weken.

PSV kon zich gelukkig prijzen met het gelijke spel. De Fransen hadden de overhand. Een lelijke tegenvaller was het uitvallen van Arjen Robben. De aanvaller liep in de 35e minuut een liesblessure op. Eerder dit seizoen werd hij daardoor ook al geplaagd. Aanstaande zondag zal hij nu tegen Feyenoord ontbreken. De vrijwel aansluitende goal van Teemu tainio kwam PSV echter teboven. Wederom Theo Lucius, die ook in Monaco scoorde, kopte na een slechte redding van keeper Fabien Cool de ploegen gelijk (1-1).

Over twee weken is de return in Eindhoven. Auxerre-spits Bonaventure Kalou is er dan niet bij, hij zal worden geschorst.

AJ Auxerre - PSV (1-1)
36' Tainio 1-0
72' Lucius 1-1

Geel: Kalou (Aux), Van Bommel (PSV), Colin (PSV)

Auxerre: Cool, Perrier, Mignot, Grichting, Jaures, Lachuer, Violeau, Tainio (Sirieix/84), Akalé (Gonzalez/82), Kalou, Cissé

PSV: Waterreus, Colin, Hofland, Bouma, Lee, Lucius, Van der Schaaf (Addo/84), Van Bommel, De Jong, Kezman, Robben (Park/35)

De return is op donderdag 25 maart