"Kluivert naar Arsenal"

AjaxAmsterdam wist ons vandaag het volgende te melden:
In de Engelse krant News of the World is te lezen dat Kluivert zou hebben gezegd dat zijn volgende overstap naar Arsenal zal zijn.

Gisteren werd bekend dat fans van Barcelona het liefst hebben dat Kluivert vertrekt. Nu heeft een Engelse krant aangegeven dat Arsenal de gelukkige is die Kluivert mag inlijven. Naast Arsenal zouden onder andere Liverpool, Manchester United en Newcastle United Kluivert van Barcelona willen overnemen. Kluivert mag bij Barcelona tegen een zeer gereduceerd transferbedrag vertrekken vanwege een salarisverlaging de afgelopen zomer.

Deze week gaf Wenger nog aan geen versterkingen voor zijn team te zien. Echter door de Engelse krant The Guardian wordt ook Van Persie aan Arsenal gelinkt evenals Defoe (West Ham United), Squillaci (Monaco), Abidal (Monaco), Klose (Kaiserslautern), Mexés (Auxerre), Verpakovskis en Reyes (Sevilla).

De Engelse kranten staan bekend om hun grote hoeveelheden geruchten die ze de wereld in helpen. Het is dus maar de vraag of Arsenal zich daadwerkelijk gaat versterken met Kluivert of een andere speler.