Verstappen vraagt geduld

Jos Verstappen laat weten dat men nog even geduld moet hebben voordat er meer bekend is over waar hij eventueel volgend jaar gaat racen.

Huub Rothengatter, manager van Jos, verteld in ieder geval dat zijn toekomst er goed uitziet.

Jos Verstappen over zijn toekomst:"Ik heb nog steeds een goed gevoel over alle dingen en verder moet ik net zoveel geduld hebben als jullie allemaal", zegt Jos Verstappen. "Maar ja, als uiteindelijk alles goed komt en die kans is gewoon heel reëel- heb ik dat er graag voor over".

Jos Verstappen zal aan het einde van deze maand nog eens in een Minardi two seater stappen. Hier zal hij een aantal sponsors over de baan sturen. Dit wil dus niet zeggen dat Jos weer bij Minardi gaat rijden.

"Onze werkwijze is zo langzamerhand bekend en dat betekent dus dat we slechts kunnen antwoorden dat we er erg hard aan werken om Jos onder de pannen te krijgen",verteld Rothengatter. "We praten met de teams die nog een stoel vrij hebben èn onze sponsoren om het beste voor Jos eruit te halen. De situatie van nu is niet wezenlijk veranderd ten op zichte van anderhalf tot twee weken geleden. Schrijf maar op dat ik er nog steeds een positief gevoel over heb".