Uitslag Galatasary-Fenerbahçe

Galatasaray-Fenerbahçe is vanmiddag voor 75.000 toeschouwers, waarvan 5000 agenten, in een gelijkspel geëindigd (2-2). De Boer en Van Hooijdonck speelden beiden, bovendien nog wel tegen elkaar.

Frank de Boer hield Pierre van Hooijdonk voor rust goed in de gaten. Net na rust was Pi-Air echter wel succesvol (2-1). Het was zijn vijfde treffer voor Fenerbahçe deze competitie.

Galatasaray wist echter vrijwel onmiddelijk weer gelijk te maken. Uiteraard Hakan Sükür was de doelpuntenmaker (2-2). Hij blijft van Hooijdonk op de voet volgen met vier treffers. Tuncay, ploeggenoot van Van Hooijdonk, blijft topscorer met 6 doelpunten.

In de 44e minuut had Aslan de score geopend namens de bezoekers. Cesar Prates herstelde echter nog voor de pauze het evenwicht (1-1).

De andere plaatselijke topper tussen Istanbulspor en Besiktas kende ook geen winnaar (1-1). Koploper Besiktas behield derhalve zijn twee punten voorsprong. Fenerbahce is derde met drie punten achterstand. Galatasaray bezet met 11 uit 6 de vijfde plaats.