Onvrede tussen BMW en Williams

_BlOkKiE_ wist ons recentelijk het volgende te melden:

Echt lekker gaat het niet tussen BMW en Williams. Enkele weken geleden meldde Gerhard Berger, de Motorsport directeur van BMW, op tv dat het de schuld van Williams zou zijn dat het team nog geen race gewonnen heeft. Berger zei ook te twijfelen aan een nieuwe samenwerking volgend seizoen. Nu vindt Patrick Head dat hij terug moet slaan.

"Ik ben enigszins teleurgesteld in sommige individuen bij BMW, die denken dat ze iets kunnen bereiken door de pers hierin te betrekken. Dat zegt meer over hun eigen gebreken en dat is een beetje zielig", aldus Head.

"We zijn het seizoen slecht begonnen en de kritiek op het chassis was niet van de lucht. Maar we hebben al een groot aantal verbeteringen uitgevoerd. We beschouwen onszelf nog niet als afgeschreven." Head vindt dan ook dat het seizoen nog niet als verloren moet worden gezien, en verwacht dat het team zich in de tweede helft kan mengen in de strijd met Ferrari, McLaren en Renault.

Ralf Schumacher ziet het allemaal niet zo somber in. Hij verwacht dat het team dit jaar wel een overwinning zal behalen.

Overigens staat Williams na 7 races 3e in het kampioenschap, achter Ferrari en McLaren, en gelijk met Renault.