Meer info over website van Halo 3

Bungie heeft wat nieuwe informatie gegeven over de website Bungie.net die tegelijkertijd met Halo 3 online zal gaan. Op deze website kun je statistieken vinden, maar ook screenshots en andere info over jouw gespeelde games. Bungie heeft dit ook al gedaan met Halo 2, maar voor het derde deel hebben ze een gehele nieuwe website ontwikkeld.

Op Bungie.net kun je, zodra Halo 3 in de winkels ligt, allerlei verschillende statistieken vinden van Halo 3. Je kunt bijvoorbeeld de meest populaire file shares vinden (zoals game-modes, filmpjes en screenshots) die je vervolgens kunt aanvinken om automatisch te downloaden zodra je je Xbox 360 aanzet. De files worden bij het aanvinken automatisch in een download queue gezet en hier kunnen maximaal acht items in. Je kunt dus makkelijk vanachter de PC bepalen wat je wil downloaden op de Xbox 360.

Veel aandacht is ook besteed aan de statistieken in de campaign. Een teller houdt alle kills bij van iedereen in de campaign, waardoor je een gevoel van een echte grote oorlog krijgt. Deze teller zal dus het aantal neergeschoten vijanden bijhouden, maar ook het aantal neergeschoten soldaten, voertuigen, etc. De statistieken van de user zelf worden ook tot in detail bijgehouden.

I think it is cool that we can show you exactly how many Banshees were destroyed online today, yesterday and in the life of Halo 3.

De multiplayer-statistieken worden natuurlijk ook bijgehouden en de kill-maps zijn ook gebleven. In deze maps kun je een overzicht bekijken van welke kill waar werd gemaakt en door wie tijdens een multiplayer-game. Hoe dit alles eruit ziet kun je op de volgende screens bekijken: