Willem Middelkoop stopt bij RTL Z

Willem Middelkoop stopt per 1 maart als beursanalist bij het financieel economische nieuwsprogramma RTL Z. Hij wil zijn handen vrij hebben voor zijn toenemende zakelijke activiteiten. Middelkoop verkoopt sinds kort fysiek goud en zilver aan klanten. Doordat hij verwacht dat het financiële systeem binnen vijf jaar instort, zouden de edelmetalen een veilige haven kunnen bieden.

Door de kredietcrisis werd Middelkoop via vele tv-optredens bij praatprogramma's snel een bekende Nederlander. Hij was daarom ook in FOK!radio te horen. Daarnaast is hij onder andere de meest gegooglede journalist en zijn er 40.000 exemplaren verkocht van zijn boek 'Als de dollar valt', wat ongekend veel is voor een economisch boek. Middelkoop probeert al jaren de vermeende geheimen van het financiële systeem te ontrafelen.

Middelkoop is nog vier vrijdagen in de maand februari te zien als beursanalist op RTL Z. In totaal heeft hij tegen de 5.000 beurspraatjes gehouden. Middelkoop blijft nog wel dingen doen voor RTL, onder meer als beleggingsexpert en mogelijk als programmamaker. Ook zal hij een nieuw boek publiceren, genaamd 'Overleef de kredietcrisis'.

Met dank aan pberends voor de hergeschreven submit.