'Psychotische Paris Hilton aan de medicijnen'

Icoon ShowbizzDe celebrity-erfgename Paris Hilton heeft sinds haar terugkeer in de gevangenis op vrijdag niet gegeten of geslapen. Zij krijgt medicijnen toegediend om haar gemoedstoestand te verbeteren, zo meldde zaterdag de showbizz-website TMZ.com.

Hilton is niet van plan om de beslissing van de rechter om haar weer terug naar de gevangenis te sturen na een dag huisarrest aan te vechten. Dat heeft een advocaat van de hotelerfgename laten weten.

Hilton moet een straf van zeker 23 dagen uitzitten wegens rijden onder invloed. Zij ging vorige week de gevangenis in, maar de politie besloot haar na drie dagen weer vrij te laten wegens medische redenen. Zij moest de rest van haar straf onder huisarrest doorbrengen. Aanklagers vochten deze beslissing aan en een rechter bepaalde vrijdag dat Hilton weer het gevang in moest. De 26-jarige showgirl werd hysterisch uit de rechtszaal afgevoerd.

In de Amerikaanse media is intussen een debat ontstaan over de straf en eerdere vrijlating van Hilton. De beslissing om haar na enkele dagen te laten gaan en onder huisarrest te plaatsen zou ingegeven zijn door haar status. Maar anderen zeggen dat als Hilton niet zo beroemd was, zij met deze strafmaat überhaupt nooit in de gevangenis had hoeven zitten.Arme Paris zit aan de medicijnen