'Sylvie en Rafael worden mams en paps'

marsu had ons via de nieuws-submit te melden:

Sylvie en RafaelSylvie Meis is zwanger. Dat meldt althans haar moeder. Volgens website Zij Online onthulde ma Meis in een café in Beverwijk tegen een ieder die het maar horen wilde dat haar dochter reeds twee maanden in blijde verwachting is. Als het aan Sylvie had gelegen dan was het nieuws echter nog een maandje geheim gebleven. Het is dus maar de vraag of ze zo blij is met de loslippige 'wannabe-oma'.

Volgens Zij Online kunnen we de bevalling in juni 2006 verwachten, wat een slechte timing is voor papa Rafael, die dan hoogstwaarschijnlijk met het Nederlands Elftal moet acteren op het wereldkampioenschap voetbal in Duitsland. Aangezien een dracht van bijna twaalf maanden bij vrouwtjesmensen nauwelijks voorkomt lijkt het echter waarschijnlijker dat Van der Vaart junior om en nabij begin april het levenslicht zal zien.

Het is overigens niet bekend of de televisierechten van de geboorte van de eersteling van het stel inmiddels al aan de hoogste bieder verkocht zijn. De 27-jarige Meis en de 22-jarige Van der Vaart traden op 10 juni 2005 onder grote belangstelling in het Noordhollandse Heemskerk in het huwelijk. SBS6 mocht hiervan na het betalen van een ruime vergoeding exclusieve beelden van uitzenden.