Ex-scholier huwt lerares na seksaffaire

112 had ons via de nieuws-submit te melden:

Icoon opmerkelijk nieuws De 22-jarige Amerikaan Vili Fualaau, die in 1996 als 12-jarige scholier een geruchtmakende seksaffaire had met de destijds getrouwde lerares Mary Kay Letourneau, gaat trouwen met de inmiddels 43-jarige vrouw. Op 16 april zullen zij het huwelijksbootje instappen. Sinds oktober waren ze al verloofd.

Mary Kay Letourneau zat 7,5 jaar in de gevangenis vanwege het verkrachten van de indertijd minderjarige Vili Fualaau, die ten tijde van het delict twaalf jaar oud was. De twee waren verliefd en hadden een relatie. Vili Fualaau zei eerder al in een televisieshow: "We hebben nog steeds dezelfde gevoelens voor elkaar." Een jury hief in september nog op verzoek van Fualaau een contactverbod op tussen de twee.

De in 1996 34-jarige Letourneau was getrouwd en moeder van vier kinderen, maar voelde zich ongelukkig en begon een seksuele relatie met de toen 12-jarige Fualaau. Ten tijde van haar arrestatie in 1997, was zij al zwanger van Fualaau. Haar werd een gevangenisstraf van zes maanden opgelegd, wegens verkrachting van een minderjarige en kreeg een contactverbod.

Een maand na haar vrijlating werd ze betrapt toen ze samen met Fualaau in haar auto aan het vrijen was. Na haar arrestatie werd ze zwaarder bestraft met een langere gevangenisstraf. Hun tweede dochter kwam in de gevangenis ter wereld.


LetourneauFualaau
Links Mary Kay Letourneau, rechts Vili Fualaau