[update] Lijken gevonden in Haags pand

Icoon misdaad nieuwsIn een voormalige supermarkt aan de Boerenstraat in Den Haag is de politie met een groot technisch onderzoek bezig. De straat is volledig afgesloten met schermen en voor de deur van het gebouw staat een grote witte tent om het zicht te belemmeren. Binnen is men met drilboren bezig blokken beton uit te hakken. Over de aard van het onderzoek is nog niets bekend, maar zeker is dat het hier gaat om een grote strafrechtelijke zaak.

Tot twee jaar geleden was in het voormalige winkelpand een Hindoestaanse supermarkt gevestigd. De eigenaren van de winkel zijn al geruime tijd vertrokken.

Update 15:53 uur
Volgens Radio West zijn er inmiddels twee lijken gevonden. Het gaat vermoedelijk om de lichamen van de twee vermiste mannen uit Zaandam. Er is ťťn aanhouding verricht, een 48-jarige Hagenaar.

Update 16:25 uur
Dekker en MahabierAls het inderdaad om de twee vermiste Zaandammers gaat, zou na 6 weken eindelijk opheldering zijn gekomen in een mysterieuze verdwijningszaak. De twee, Jeroen Dekkers en Rob Mahabier, vertrokken op 12 augustus naar Den Haag. Van hen werd sindsdien niets meer vernomen.

Toevallig verklaarde vanochtend de vriendin van Rob Mahabier in het Noordhollands Dagblad dat haar vriend het adres van een man uit Den Haag had achterhaald, die het gezin twee jaar geleden heeft bedrogen. De man deed zich voor als makelaar en heeft het gezin in grote financiŽle problemen gebracht. Zij vermoedt dat hij naar Den Haag is gegaan om verhaal te halen.