Simon (de Vakkenvuller) in FOK!Radio

FOK!RadioZanger Simon zal vanavond om 20:00 uur live te horen zijn in FOK!Radio. De zanger heeft op dit moment een hit met het nummer 'Vakkenvuller', een cover van het nummer Fuck It van Eamon.

Meteen luisteren?
Dat kan! FOK!Radio is te horen op het internetstation ActionRadio. Daar kun je nu al op inschakelen. Je hoort non-stop muziek met verzoekjes van luisteraars die je via de site van het station kunt aanvragen.

Hieronder vind je de directe luisterlinks:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

Tevens hoor je vanavond welke oud-bekende de nieuwe eindredacteur is geworden van de FrontPage. En dat komt goed uit! De FP wordt namelijk uitgebreid in het zonnetje gezet. Gisteren werd voor de eerste keer het nieuwsoverzicht online gezet, en in de uitzending van vanavond zal worden ingegaan op deze nieuwe service van FOK!

Maar ook de users van de FrontPage hebben inspraak. Ten eerste mag jij een gedeelte van de muziek bepalen. Plaats onder dit bericht welke nummers nou echt met de FP te maken hebben, dus vooral over nieuws, reviews en columns. Verder gaan wij een top 3 draaien van nummers die speciaal op de FP betrekking hebben, dus roept u maar.

Ook willen we graag weten wie nu de vaste bezoekers zijn, wie vind jij nu representatief voor de FP? En vertel meteen even wat je van de crew hier vindt, hou je niet in!!

Via de webcam kun je uiteraard weer mee kijken. Natuurlijk hoor je ook weer een gedicht van Vleermuis en de column van SunChaser. Yvonne roddelt speciaal over de FP-crew en users.

Meer informatie op Radio.fok.nl

Veel luisterplezier!