BB3: Audrey wordt Fok! Columniste

Altijd al afgevraagd waar de oud-Big Brother bewoners gebleven zijn? De komende weken zal Fok! ongetwijfeld een tipje van de sluier op kunnen lichten. Vanaf morgen kan je namelijk al 'smullen' van de wekelijkse column van Audrey op Fok!


Big Brother 3 (The Battle) bracht ons een hoop mooie momenten en een aantal mooie persoonlijkheden. Een van deze mensen was absoluut Audrey. Ze zat 5 weken in het BB huis in Spanje en slechts 1 week mochten wij via de televisie van haar genieten in het Big Brother huis in Almere.
Audrey is in het dagelijks leven tekstschrijver, heeft het hart op de tong en heeft over van alles een mening. Niet in de laatste plaats over zichzelf. Vaste bezoekers van het Big Brother forum kunnen zich haar scherpe pen wellicht nog herinneren, maar voor al die mensen die dat vorig jaar gemist hebben zijn we erg blij dat we kunnen melden dat vanaf deze week Audrey ook dit jaar weer van de partij is op Fok! En wel met een wekelijkse column! Lees vanaf morgen alles over Big Brother, Audrey en haar mening over van alles en nog wat in Audrey's Column "A wannabe's guide to glitter and glamour"

Naar Audrey's Column