Troonrede...

Lieve onderdanen,

Gisteren werd ik tot nieuwskoningin van de Frontpage gekroond. Vandaag wil ik graag iedereen bedanken die dit mogelijk gemaakt heeft. Ten eerste wil ik de users bedanken voor het rotsvaste vertrouwen in mij, dat ik altijd degene ben die een ban zet. Zelfs als ik van niets weet worden ze mij toegedicht.

Graag wil ik ook veerboot en steenz bedanken die mij jaren geleden keer op keer afwezen als nieuwsposter. Dat zorgde ervoor dat ik het bleef proberen. Ook wil ik collega's bedanken die nooit vertrouwen in mijn kunnen hebben gehad. Dankzij jullie werd de wil om mezelf te bewijzen alleen maar sterker. Sterker nog: zonder jullie was ik er nooit gekomen.

De collega's die wel vertrouwen in me hadden en wel iets deden als ik wat vroeg ben ik extra veel dank verschuldigd. Jullie zorgden ervoor dat ik de tijd had om het aantal van vijftienduizend artikelen te behalen. Daarbij wil ik de spellcheckers een bijzondere pluim geven, zij zorgen er voor dat de schoonheidsfoutjes die ik maak, snel en vakkundig weggepoetst worden.

Tot slot wil ik graag de admins bedanken dat ze me keer op keer de kans hebben gegeven om me op te werken naar deze positie, ondanks herhaaldelijk wangedrag mijnerzijds.

Dit was mijn toespraak en daar heeft u het mee te doen.

Met nederige groet,

Uw rebelse nieuwskoningin DJMO