Britt Dekker zit lekker

Even met de Vlinderheuvel gebeld: "Goedemorgen, Oplopers hier. De heer Drent in de buurt?" De kleuterleidster die ik aan de lijn had, barstte in snikken uit. Inderdaad, de heer Drent was nog in de buurt. Helaas. Want daarmee worden de overlevingskansen van het kinderdagverblijf definitief de das omgedaan, jammerde ze. Maar na enige tijd vermande ze zich, en verbond mij door met de grote baas.

Albert Drent informeerde waar ik hem over wilde spreken. "Dat zal ik je even uitleggen, droplul. Je haalde deze week tot drie keer toe het nieuws met die rare toko van je. Ten eerste: je wilt van de gemeente een schadevergoeding hebben omdat je niet veroordeeld bent wegens seksueel misbruik, en de gemeente dus onterecht je reputatie aan gort heeft geholpen. Fout. De gemeente heeft niet ingegrepen omdat jij een kind zou hebben misbruikt. De gemeente heeft ingegrepen omdat jij zo tot op het bot incompetent bent, dat iemand onder jouw neus zo'n 80 peuters heeft kunnen misbruiken. Jij bent zo incompetent dat je zelfs zeer onrustbarende signalen van ouders niet hebt opgepakt. Daardoor ben jij hartstikke medeschuldig aan het verwoesten van het levensgeluk van tientallen mensen. Ten tweede: je hebt een directeur aan moeten stellen van de gemeente. Nu blijkt, dat je hem nog steeds hinderlijk voor de voeten loopt, en hem dwarsboomt bij de hoognodige aanpassingen. Nu heeft die toko weer een boete van 30.000 euro gekregen. En waarom? Omdat jij het regelen van pedagogische cursussen die kindermisbruik moeten signaleren hebt tegengehouden. Ten derde: je directeur heeft zijn baan opgezegd. En zijn ontslagbrief is openbaar. Hoe krijg je het voor elkaar."

Drent lispelde dat ik dat allemaal verkeerd zag, en dat hij overwoog, zijn advocaat op mij af te sturen wegens betasting van zijn goede naam. Ik had wel zin in een verzetje: "O, heerlijk. Ik kan niet wachten. Ik heb altijd al rare gedachten gehad bij mannen in zwartejurken. Lijkt me zo enorm leuk! Jij en je pedoparadijs die iets gaan lopen neuzelen over die betasting van je goede naam? Mooie Freudiaanse verspreking, trouwens. Echt! Weet je, dan kan ik via die advocaat van je meteen een leuke tip lanceren. Jij denkt toch dat je de problemen oplost door de naam van je kinderparadijs te veranderen en verder alles bij het zelfde te houden? Mooi. Ik weet een nieuwe naam voor die opvang van je!" De heer Drent toonde zich nu toch wel enigszins nieuwsgierig, en vroeg mij, welke naam ik in gedachten had. "Niet langer Vlinderheuvel, nee, ik weet een betere naam. Eentje die aan ouders ook meteen duidelijk maakt waar zij en hun kinderen aan toe zijn. Pedoheuvel." Woest smeet de heer Drent de hoorn op de haak, maar niet dan nadat hij mij had toegebeten dat ik nog wel van zijn advocaat zou horen. De gek. Albert Drent is persoonlijk verantwoordelijk voor de zwartste bladzijde in de na-oorlogse geschiedenis van Amsterdam. De gemeente Amsterdam zou dat kinderdagverblijf aan de Van Woustraat gewoon moeten dichtspijkeren.

Net als alle katholieke kerken, trouwens. Want daar sterft het natuurlijk ook van de pedo's. Tot de voormalige bisschop Gijsen aan toe. Die gluurt graag naar masturberende jochies. Al zo'n vijftig jaar. De engerd. En Gijsen wordt ook verdacht van aanranding van een knulletje. Nee, daar is ‘ie nog niet voor veroordeeld, nee. Maar ik zeg altijd "waar wierook is, is vuur." Deze week heeft de Kinderkerk van Rome in ons land trouwens een priester uit zijn ambt gezet. Want die woonde samen met een volwassen vrouw. En dát mag natuurlijk niet, van die toffelemonenkliek. Knettergek zijn die, met z'n allen.

Net als veruit de meeste Mohammedanen, trouwens. Woensdag werd er een serieus debat gevoerd in De Balie. Over welke kant het Moslim-geloof op zou moeten. Een goede zaak, om daar eens hardop met een aantal verstandige mensen over na te denken. Komt er een stel haatbaarden uit België op af. Om te roepen dat die pedofielengod akbar is. Fout. Allah is niet akbar. Allah is juist hartstikke haram. Want Allah vindt het goed dat uit zijn naam kleine meisjes worden genaaid. Van alle Goden in de hemel is Allah het pispaaltje, en van alle religieuzen zijn de Mohammedanen de achterlijksten. Gemiddeld dan. En die Belgische haatbaarden zijn de allerdomsten. Hébben ze weer een regering, vergeten ze nóg hun baard weer af te scheren. Kijk, dan ben je wel echt heel erg dom.

Terwijl je je domheid ook op een goede manier kan aanwenden. Ik zeg: "Britt". Dom. Echt heel erg dom. Daar doet ze niet moeilijk over, welnee. En dus heeft ze nu een uiterst lucratief contract bij RTL 5. Die zit goed, voorlopig. Of die mevrouw Velduijzen van Santen. Ook zo achterlijk als een rottende rookworst. Die mist ieder respect voor wie dan ook. Slaat de voorzitter van een Kamercommissie zowat in haar gezicht om haar het woord te ontnemen. En beweert nu, dat het gros van de mensen die recht hebben op een Persoonsgebonden Budget, wel even op internet een handige ziekte zal hebben opgesnord zodat ze wat centjes kunnen scoren. Hoe durft ze. Invoelend vermogen van nul komma nul. En dus is ze Staatssecretaris van Volksgezondheid. Ziet u wel? Verstandelijke of sociale gebreken behoeven in het geheel geen probleem te zijn. Echt niet. Nog even over Marlies Veldhuijzen van Santen: formeel is zij arts. Ze staat dus in het BIG-register. Nooit geweten dat die beroepenlijst wérkelijk met varkens te maken had...

En denk nu niet dat uitsluitend onze regering wordt gedomineerd door varkens. Sporting Noord. Amateurvoetballers. Ook varkens. Nu wil een rechtgeaard Amsterdammer sowieso niet in Noord wonen. Het klootjesvolk dat nog net binnen de gemeentegrenzen wordt gedoogd, dát woont in Noord. En het allerlaagste klootjesvolk voetbalt dan weer bij Sporting Noord. Toen een bejaarde fan van de tegenpartij te kennen gaf dat hij het eens was met een -voor Sporting Noord nadelige- beslissing van de scheidsrechter, deelde een van de voetballers van Sporting Noord een soort van karatetrap uit, midden op de borstkas van opa. De bejaarde man heeft dagen in coma gelegen, en zijn milt moest worden verwijderd. Sporting Noord. Die trappen niet naar de bal, nee, die schoppen een bejaarde aan de zijlijn zo ongeveer dood. Sporting Noord. Onthoud die naam. Een begrip. "Al iemand vermoord? Kom bij Sporting Noord." De grootouders van de Sporting Noord-spelers schijnen allemaal overtuigde NSB'ers te zijn geweest.

Net als die Molukkers. Ook een soort van NSB'ers. Zo rond 1950 heulden ze in Indonesië met de Nederlandse bezetters, vergelijkbaar met hoe dol Mussert was op het Grote Germaanse Broedervolk. Nadat ze volkomen terecht Indonesië waren uitgetrapt, kwamen ze hier amok maken. Door kleuterscholen, de Indonesische Ambassade en het Drentse Provinciehuis te gijzelen. Treinen te kapen. En daarbij onschuldige mensen te vermoorden. En tegenwoordig terroriseert de Molukse gemeenschap ons land met die Sateh Kambing Motorbende. Lekker dan. Soekarno had in de vroege jaren-50 hun grootouders gewoon van kant moeten laten maken. Nog één schietgebedje van dominee Manusama en klaar was Kees. Net zoals wij met de top van de NSB hebben gedaan. Opgeruimd staat netjes.

En nu we toch even lekker aan het Godwinnen zijn: de winnaar van de Nederlandse Nationale Godwin Kampioenschappen is voormalig EO-topman dominee Doorenbosch. Die vergeleek mensen die voor abortus waren en die geloven in de evolutieleer met de nazi's. Kijk, dan ben je pas écht een raaskallende gereformeerde kwal. Een vrouw die geen andere uitweg ziet dan haar ongeboren kind te laten weghalen, is niet gelijk aan een SS'er die een paar miljoen joden vergast, dacht ik. Hoe oneens je het ook bent met die abortus, zo'n vergelijking maak je niet. Ik zelf ben nogal van de harde toon en de verwoestende grappen, maar zelfs ik zou dat niet aandurven. Maar ja, het gereformeerde volksdeel is amper beter bij zijn verstand dan de mohammedanen, gemiddeld genomen.

Zo. Het was qua nieuws dus nogal een vervelende week. Dus wie heb ik vandaag allemaal noodgedwongen beledigd? Het pedofielenvolk. Het roomse volk. De mohammedanen. De politiek. Het voetbalvolk. De Molukkers. De gereformeerden. Niemand vergeten? Vast wel. Die heeft dan mazzel gehad. Zo. Klaar. Weekend.