Extreem gewelddadige filmpjes en bestialiteit

Aan: Sunchaser
Van: Danny
Subject: "Extreem gewelddadige filmpjes en bestialiteit"

In reactie op "Patat of friet, snackbar of frituur"

Hej Sunnieboy,

Wist je al dat we in een uiterst gewelddadige samenleving leven?  Niet alleen wij Hollanders trouwens, maar eigenlijk zo goed als wereldwijd mishandelt negentig procent van de bevolking hun kinderen op sadistische wijze.  Grof geweld wordt er tegen ze gebruikt.  Vooral op hun verjaardag.

Kijk, wij met z'n allen denken gewoon dat het uiterst lollig is een dreumes die net een jaar is geworden een taart voor z'n neus te zetten en deze vervolgens in het gezicht te parkeren, maar daar denken Duyvendak en Halsema anders over.  Duyvendak kreeg een taart in zijn gezicht.  Persoonlijk zou ik liever een taart in mijn gezicht krijgen dan een vuist, voet, bureaustoel, voorhamer of kogel, maar blijkbaar valt taarten onder geweld.

"Dit was geen koekje van eigen deeg. Geweld tegen personen heb ik altijd afgewezen", meldde hij na het incident.  Halsema gooide er nog een schepje bovenop; "Mensen die het gebruik van geweld goedkeuren horen niet in GroenLinks thuis."

Jazeker, taarten zijn wapens.  Levensgevaarlijke.  Mensen met een zwakke maag kunnen de volgende schokkende beelden beter overslaan, hoewel ik van mening ben dat dit soort beelden getoond moeten worden opdat de samenleving weet wat er speelt en deze gewelddadige praktijken aan de kaak gesteld kunnen worden.  Misschien kan lange Frans er kamervragen over stellen?

filmpje 1 - filmpje 2 - filmpje 3 - filmpje 4 - filmpje 5

Zoals je ziet is deze vorm van fysiek geweld diep doorgedrongen in onze samenleving.  Mensen doen het gewoon waar hun kinderen bij zijn, kinderen doen het bij elkaar en het lijkt een ware rage te worden.  In het laatste filmpje is er zelfs publiek bij.  Dat gaat vast om een opname van een van de vele illegale cakefights.  Nodeloos te zeggen dat deze kinderen voor het leven verpest zijn.  Als je op zo'n jonge leeftijd al zó gewelddadig bent ben je reddeloos verloren.

Het schijnt zelfs dat de Bloods en de Crips hun geweren hebben ingeleverd en aan drive-by cakeing doen tegenwoordig.  Hele wijken zijn in de ban van deze gewelddadige jongeren.  Avondklokken zijn ingesteld.  Bakkerijen gesloten.

Overigens valt deze vorm van geweld in eenzelfde categorie als een waterbalonnen / waterpistolengevecht (extreem geweld), diefje met verlos (gijzeling) en tikkertje (ongewenste intimiteiten).

Lange Frans, doe er iets aan!  Groen-Links; zet deze schandalige, mensonterende vormen van geweld eens op de politieke agenda!  PVV, stel er nog eens een paar honderd kamervragen over.  Ook allochtonen maken zich eraan schuldig namelijk!

Ik geef met een enorm gevoel van schaamte toe dat ook ik mijn kinderen op hun verjaardag een taart in het gelaat heb geprakt.  Als verdediging wil ik graag aanvoeren dat ook ik in mijn jeugd op dergelijke wijze ben mishandeld.  De ene taart na de andere verdween in mijn jonge, onvolgroeide gezicht.  Het is die traumatische ervaring welke mij ontoerekeningsvatbaar heeft gemaakt.  Mocht ik toch gestraft worden, doet u mij dan maar levenslang.  Dat wordt binnenkort toch teruggebracht naar een jaar of 15.  Dit om moordenaars de kans te geven dit nog een keer te doen.  Als je goed je best doet kun je het zelfs nog wel twee keer flikken.  Je begint als je 19 bent.  Je moordt een gezin uit, krijgt levenslang, als je 34 bent kom je dus vrij.  Moordt wederom een gezin uit.  Krijgt levenslang en komt dus op je 49e weer vrij.  Dat is nog jong genoeg om een derde gezin uit te moorden lijkt me, en op tijd voor je pensioen weer vrij te komen.  Je zou het bijna een carriëre noemen.

Maar genoeg geklaagd, er is ook goed nieuws.  Zo waren ruim een miljoen Ziggo-gebruikers vrijdag en zaterdag grotendeels internetloos.  Wij niet.    Life is good.

Voor nu, ondanks dat dit tegenwoordig een strafbaar feit schijnt te zijn, een aangrijpend liedje;

Tot volgende week!
Danny...