Een betaald abonnement op FOK!

Aan: Sunchaser
Van: Danny
Subject: "Een betaald abonnement op FOK!"

In reactie op "TDK cassettebandjes (van 90 min)"

Hej Sun!

Zoals je wellicht weet hikken we al een paar jaar aan tegen het feit dat veel users FOK! graag financieel willen steunen, maar daar geen mogelijkheid toe zien.  Betaalde abonnementen, zoals tweakers deze jaren geleden al invoerde, waren een veelgenoemde suggestie vanuit de gebruikers.  Na dit jarenlang opzij te hebben geschoven is het systeem er nu eindelijk en komt vanaf middernacht beschikbaar.  Later vandaag verschijnt er nog een leuk bericht van op de frontpage en een med op het forum.  Toch leuk, die extra mogelijkheid voor users om, als ze dit willen, FOK! een beetje extra te steunen.  Voor gebruikers die geen betaald lid worden verandert er verder helemaal niets.  Het zijn puur een paar extraatjes die je als betaald lid krijgt.

Ik vertel je dit omdat ik weet dat jij heel graag mijn zakken spekt.  Ik zit al een beetje te azen op een Bugatti Veyron, dus als jij even je charmes in de strijd gooit zullen we in no-time honderdduizend betalende leden hebben!

Maar goed, herkenbaar verhaal had je.  Ik had vroeger dan wel niet zo'n alles in één toren, maar met m'n losse versterker, pick-up en dubbel cassettedeck maakte ik zelf remixes.  Dit kwam niet veel verder dan het aan elkaar plakken van twee nummers.  De eerste half afgekapt aan het eind, de tweede half afgekapt aan het begin.  Met een beetje mazzel kwam het aantal beats per minute een beetje lekker overeen, maar doorgaans klonk het nergens naar.  Dat deed Ben Liebrand stukken beter.

Overigens ben ik van plan een leuke cruise te boeken (niet van het geld van de abonnementen trouwens).  Het schijnt dat we tegenwoordig gezellig om de Noordpool heen kunnen varen.  Helemaal top als je het mij vraagt.  Het uitzicht moet daar spectaculair zijn!  Dat veranderende klimaat is echt helemaal top.  Het is de heren geleerden trouwens nog helemaal niet opgevallen dat alle maatregelen die zijn genomen nog geen kont hebben veranderd of geholpen.  Die denken nog steeds dat we daadwerkelijk invloed kunnen uitoefenen.  Ach, ze doen hun best maar, zolang ik nog even kan genieten van het prachtige uitzicht langs de poolkappen op de 'Freedom of the Seas' voordat we een ijstijd ingaan hoor je mij niet klagen.

Heb je trouwens nog gehoord van dat Pakistaanse parlementslid dat het 'een eeuwenoude traditie' noemt dat vrouwen levend begraven worden als ze zelf hun partner willen kiezen?  Traditie!  Wat politici al niet roepen tegenwoordig!
Balkenende wil de VOC-traditie hoog houden, Halsema de Duyvendaktraditie in ere herstellen en Bush de term wereldoorlog nieuw leven inblazen.  Gezellig.

Net zo gezellig als de jongste stap in de betutteling van de burger door de overheid.  Moeten de kantines van scholen nu al 'vetvrij' zijn en enkel nog ijsbergsla en komkommer aanbieden mogen straks ook snackkraampjes niet meer in een straal van een kilometer om een school geplaatst worden.  Uiteraard is de volgende stap dat uw supermarkt in de buurt van een school geen chips, snoep en diepvriessnacks meer mogen verkopen.  Kun je 's morgens na het naar school brengen van je kinderen alleen nog maar een krop andijvie en een stronk witlof meenemen voor 's avonds bij de televisie.  De kilozak M&M's moet je maar even een paar kilometer verderop halen.  Daar waar géén school in de buurt zit.  Het moet niet gekker worden!

Als de jeugd te dik aan het worden is dan komt dat omdat de ouders ze elke dag vet vreten in hun smoel schuiven.  Niet omdat ze 's middags af en toe een patatje-oorlog met uitjes naar binnen werken.

Ik ben benieuwd welke betuttelende, belerende maatregelen ons geweldige KUTkabinet nog meer kan bedenken.  Wat zou het volgende zijn?  Frisdrank verbieden?  Slijterijen alleen nog op afgelegen industrieterreinen?   Geen bier meer in de supermarkt?  De Playboy voortaan in een zwarte ondoorzichtige hoes in de schappen?  Nederland liep ooit stevig voorop als het om burgervrijheden aankwam.  Sinds kabinet Balkenende 1 t/m 37 gaat het echter rap de verkeerde kant op.

Ow, overigens, ik ontving me van de week een raar emailtje:


Van: Scientology Kerk [mailto:[email protected]]
Verzonden: donderdag 28 augustus 2008 9:26
Aan:
[email protected]
Onderwerp: re. onderzoek
 
Geachte heer Roodbol,
 
We zijn met enige onderzoekjes bezig voor een serie infobrieven die wij publiceren en die oa naar Tweede Kamerleden gaan. Wij zouden u graag als man achter FOK! willen vragen naar uw vroegere connecties met het aktieblad Bluf!
 
MVrGr

Je kunt veel van die Scientology-mongolen zeggen, maar niet dat ze hun huiswerk doen.  Toen dat Duyvendakblad werd uitgegeven was ik amper uit de luiers :D

Anyway, ik ga er weer vandoor.  Ik moet voor de abonnementen nog het een en ander afmaken voor vanavond.  Tot volgende week!

Danny